Over Yvonne

Ik ben een super creatief persoon en zou wel alles willen doen wat er op creatief gebied te doen is.

Al ruim 30 jaar werk ik bij een groot bedrijf waar ik een coördinerende rol vervul. Maar de creativiteit zit in het bloed en ben ik sinds 2018 een eigenbedrijf gestart. Helaas was de naam bij de kvk al vergeven, maar creatief als ik ben heb ik mijn naam achterstevoren gezet en voila…Ennovy Creatief is geboren.

Het eerste jaar heb ik vooral schilderijen gemaakt en verschillende technieken uitgeprobeerd zoals acryl gieten en intuïtief schilderen.  Ik word altijd vrolijk als ik creatief bezig ben en mijn droom is het om dit ook andere mensen te laten ervaren. Eind vorig jaar ben ik dan ook begonnen met het geven van workshops. Dit doe ik samen met eegn van mijn beste vriendinnen.

Inmiddels kunnen er al 3 verschillende workshops gevolgd worden. Ik heb zelf (nog) geen atelier en maak gebruik van de ruimte bij onze sportkantine.

Heeft u meerdere personen die de workshop willen volgen en heeft u een ruimte Beschikbaar, dan kan ik ook bij u op locatie de workshop verzorgen. Hiervoor kunt u via mail of telefoon contact met mij opnemen.